Понеділок, 29.04.2024, 11.26.43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Козацький сайт
Головна » 2009 » Травень » 8 » Козаки - охоронці
Козаки - охоронці
18.49.48

У Міській дитячій лікарні відтепер вечорами тихо і спокійно. Лікарі не бояться, що до приміщення потраплять сторонні і завдадуть шкоди їм або пацієнтам. Такий результат півторамісячного патрулювання медичного закладу громадським формуванням «Українські козаки».

Бажання надати охоронні послуги лікарні виникло у представників українського козацтва після скарг у пресі головного лікаря Юрія Попенка на те, що до лікарні часто приходять сторонні особи, на території закладу розпивають алкогольні напої підлітки, а батьки, бува, у нетверезому стані спромагаються завдати тілесних ушкоджень лікарям. Між лікарнею та формуванням було укладено договір, відповідно до якого козаки щоденно з 19.00 проводять патрулювання території медзакладу, а також проходять відділеннями стаціонару. Крім того, нові охоронці у вечірній час супроводжують переведення пацієнтів до інфекційного відділення, яке розташоване на території Третьої міськлікарні, і патрулюють в’їзд та виїзд з території для того, аби сторонні автівки не паркувалися, заважаючи під’їзду «швидкої». Хоча Дитяча лікарня, здавалося б, об’єкт більш, ніж мирний, та проблем, з якими зустрічається тут козацтво, вистачає.
— З неправомірною поведінкою відвідувачів ми зіткнулися у перший же день патрулювання. Батько, який прийшов до лікарні у стані алкогольного сп’яніння, почав погрожувати медичній сестрі, гучно лаятися. Ми пояснили йому, як потрібно поводитися у громадському місці. Та основна проблема – підлітки, для них територія лікарні, наче парк. Накуплять пива, чіпсів і сидять юрбою на лавках. Ніяк не можемо піймати одного ексгібіціоніста, який частенько тут «промишляє». Здається, всі хлопці у нас дужі – колишні військові, десантники, афганці, а наздогнати його не вдається. Правду кажуть, у страху очі великі,  – розповідає отаман окремого підрозділу швидкого реагування «Тайпан» Анатолій Акімов. Цього дня йому разом зі старшим товаришем, отаманом окремого підрозділу, полковником В’ячеславом Ісаєвим, припало охороняти маленьких пацієнтів.
У лікарні такою допомогою дуже задоволені. Завідувач приймального відділення Лариса Носенко, якій часто доводиться працювати вночі, каже: «Наша лікарня офіційно зачиняється о 19.00. Але часто і після 19.00 приходять відвідувачі, можуть і відштовхнути, якщо не пускаємо. І що ми їм можемо заподіяти? А тепер, бачите, нікого стороннього немає: лише пацієнти, їхні батьки і працівники «швидкої». Усі вже знають, що лікарню охороняють люди у формі, при погонах, тож сюди й не сунуться».

"Кременчуцька Панорама" адреса статті: http://www.panorama.pl.ua/doc.php?id=4935
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 882 | Додав: kozak | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт управляється системою uCozCopyright MyCorp © 2024